Contact

Adres:
Pluk je Feestje
Oude Vensedijk 5
5652 RT Eindhoven
info@plukjefeestje.nl

Correspondentie adres:
Rijckwaertstraat 23
5622 HT Eindhoven

KVK nummer: 70982805
BTW nummer: 858534332
Rekeningnummer: NL14RABO0328236454

De kinderfeestjes worden gegeven op twee verschillende locaties. Workshops, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten kunnen in overleg ook op een andere locatie worden gegeven.

Eigen Wijs Boerderij, Oude Vensedijk 5, Eindhoven.

Deze fantastische boerderij ligt in het midden van het Philips van Lenneppark. Tijdens een feestje is er altijd nog tijd over om bij de boerderij te spelen en bij de dieren te kijken. De boerderij is omheind met hekken waardoor de kinderen zelfstandig rond kunnen lopen. In het park is ook een speeltuin aanwezig. Het is bij de boerderij voor ons niet mogelijk om (avond)eten te verzorgen.


Café de Bellevue, Maarheezerweg 1, Budel.

Het alom bekende cafe De Bellevue ligt op een makkelijk te bereiken plek in Budel. Er is een omheinde speeltuin aanwezig waar de kinderen kunnen spelen en jeu-de-boulen.
Bij de Bellevue is het mogelijk om, naast de activiteiten van Pluk je feestje, een kegelbaan bij te boeken. Voor een uur kegelen kost het €5,- per kind extra.
Ook is er de mogelijkheid om frietjes te eten. Voor een frietje met een snack betaal je €3,50 p.p. Consumpties als koffie/thee zijn voor eigen rekening.

Let op ; Het ‘Lekker vies’ feest en ‘Eigenwijs Mysterie’ zijn alleen te vieren bij de Eigen Wijs Boerderij.