Kinderfeestjes

Helaas gaan wij vanaf 2021 stoppen met het geven van kinderfeestjes. Maar t/m december kan je nog een feestje boeken!
Wij zijn op zoek naar iemand die het met heel veel enthousiasme zou willen overnemen. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Hieronder vind je een overzicht van alle kinderfeestjes.
Voor meer info mail naar info@plukjefeestje.nl
Voor het reserveren van een feestje klik op de link hieronder.

Pluk je feestje hanteert een starttarief van € 100,- voor maximaal 6 kinderen. Voor ieder extra kind komt er € 10,- p.p. bij. Er zit geen maximum aan het aantal genodigden. Materiaal, onbeperkt ranja en wat lekkers zit bij de prijs inbegrepen.

Blaas er op los!

Dit feestje is zelfs voor je papa en mama erg leuk, want we gaan even terug in die goede, oude tijd. We beginnen met het zagen (met hulp) van de buizen en je zet daarna je eigen ontwerp blaaspijp in elkaar. Wanneer iedereen een stoere pijp heeft gaan we aan de slag met pijltjes draaien. Even goed oefenen en dan is het uiteraard tijd om de blaaspijp uit te proberen! Wie raakt alle doelen?

Vanaf 8 jaar

Harry Potter Feestje

Kan jij net zo goed Zwerkballen als Harry?
Ben je net zo slim als Hermelien? Of ben je net zo sluw als Draco?
Kom en ontdek het tijdens dit feestje waar Griffoendor strijdt tegen Zwadderich !

Disnie of Diswel

Ben je net zo behendig als Rapunzel of zo snel als Aladdin? Wil je het liefst elke dag je Elsa jurk aan of zwieren aan een liaan zoals Tarzan. Oké, dat laatste gaan we niet doen maar we gaan wel allerlei andere spelletjes doen waarvan je meteen weet bij welke Disneyfilm ze horen. We zijn benieuwd of je ze allemaal kunt raden!

Ninjago Feestje

Alle stoere ninja’s verzamelen! Jullie worden vandaag getraind om een echte ninja te worden. Jullie gaan spelletjes spelen, oefenen je behendigheid en laten al je ninja kunsten zien. Misschien verdien je wel een echt diploma?

Glamour Party

De nageltjes gelakt, haren mooi gemaakt en een sprankelend make-upje op. Een mooie outfit aan en je bent klaar voor de glamour party! Nog even poseren voor de foto die je in een zelf gemaakt lijstje mee naar huis mag nemen. Ben jij klaar om te shinen?

Politie feest

Pas op! Daar gaat een boef! Kom gauw bij ons op politie training. Door middel van allerlei opdrachten trainen we jou tot een goede agent. Daarvoor moet je slim, snel en behendig zijn, net zoals een echte politieman of vrouw!

Lollige Party

Deze lollige katoenen rugzak is 37 x 41 cm groot. Als bijvoorbeeld een gymtas steelt hij echt de show!
Eerst ga je zelf de afbeelding overtrekken en vervolgens naar wens versieren met stift, stof, glitters en meer!
Ook jongens zijn van harte welkom om een stoere gymtas te maken.

Unicorn feest

Wij zeggen edelstenen, schatkist, glitters en verschillende kleuren mooi papier. Dan zeg jij Unicorn!
Juist, een feestje waarbij je je eigen unicorn zo mooi mogelijk gaat maken om hem vervolgens op je kamer te laten pronken.

Parfum feest

Een echt meidenfeestje om heerlijk kneuterig bezig te zijn. We testen bij dit feestje uiteraard jullie reukvermogen en daarna mag je helemaal zelf je eigen parfum gaan maken. Natuurlijk krijg je die in een mooi versierd flesje mee naar huis!

Het Eigenwijs Mysterie

Het is onrustig op de boerderij. De paarden bokken, de schapen blaten en de konijnen rennen geschrokken door het hok… Er is vannacht iets ergs gebeurd.. maar niemand heeft iets gezien. Oei… Spannend! Dit mysterie kunnen we niet alleen oplossen. We hebben een heel team aan detectives nodig. Wie komt ons helpen!?

Vanaf 8 jaar.

Spijkerbroek of toch een tas?

Het is een tas gemaakt van een spijkerbroek. Hoe cool is dat!
De tas is al gemaakt maar de tas mist nog wat kleur en vrolijkheid. En daar ga jij voor zorgen. Je mag de tas zo bont maken zoals jij hem zelf wilt met stof, touwtjes, stickers, stiften. We halen alles uit de kast. Daarna maak je ook nog een sleutelhanger om aan je tas te hangen.
Jij maakt sowieso de blits op school!

Ik ga nog éven lezen..

Wil je nog even een boekje lezen voordat je gaat slapen. Maar is het te donker op je kamer? Kom dan je eigen lamp versieren! Met papier, stickers, en touwtjes ga je aan de slag om je eigen lamp te maken. Helemaal zoals jij het wilt zodat deze past in de stijl van je kamer.
Vergeet niet je lampje weer uit te doen als je uiteindelijk toch in slaap valt.

Wow, we´re going to Ibiza!

Nou ja, dat is natuurlijk niet helemaal waar… maar met deze fantastische gekleurde plankjes op je kamer of in de tuin krijg je wel een heel zomers gevoel! Je krijgt van ons drie plankjes die je zelf in jou mooiste kleuren mag verven. Ondertussen denk je na over een pakkende tekst die helemaal bij je hoort. Alles wat jou een fijn gevoel geeft! Dan bevestigen wij het touw en ga jij met je prachtige creatie naar huis!

Prinsessenparade

Welkom mooie prinsessen! Alle prinsessen krijgen aan het einde een oorkonde uitgedeeld, maar die moet je natuurlijk wel verdienen! We maken een mooi knutselwerkje en daarna maken we de prinsessen nog mooier en mogen ze opdrachten uitvoeren als een echte prinses!

Lekker vies feestje

Kom gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes je verjaardag vieren bij de boerderij. We gaan onder andere een dierenquiz doen, poep raden en dieren voeren. Er worden ook nog eetbare drolletjes gemaakt (ieuw!) Extra uitdaging ; let op voor zwervende drollen, vergeet geen schoenen aan te doen die vies mogen worden.

Ahoy maatjes!


Piraten, komt allen zoeken naar de gouden munten maar pas op voor de knallende kanonskogels..! Omdat alleen munten niet genoeg zijn voor echte piraten gaan we nog goud zeven en trotseren we zeedieren uit de oceaan. We knutselen ook nog een zwaard waarmee we onze vijanden kunnen afschrikken. Uiteraard mogen de kinderen verkleed komen en krijgen de stoerste piraten een diploma mee naar huis.

RoBot & RoBet


Dit is….het nieuwe…prrttt…. digitale tijdperk… prrttt…pprrttt…
Maar omdat er al zo veel digitaal is tegenwoordig mag je lekker met je handen aan de slag. Van voor gezaagde blokken hout, timmer en lijm je een Robot of Robet in elkaar en daarna gaan we deze natuurlijk ook nog prachtig versieren!

Classic Jurassic


Helemaal gek van dino’s? Dan is dit het perfecte feest voor je! We gaan een spannende dinoquiz houden en daarbij mag je allerlei opdrachten uitvoeren. Zoals je favoriete dino kleien, dino eieren breken en we gaan op zoek naar botten. Ga voorzichtig te werk en met geduld want dat moeten echte paleontologen ook!

Mario Party

Helemaal weg van Mario? Dan is dit actieve feestje iets voor jou! Ren met je vriendjes en vriendinnetjes een Mario parcours, race tegen elkaar, speel knotsgekke spelletjes en natuurlijk testen we ook even hoeveel je precies af weet van Mario en zijn vrienden!

Achterstevoren feest

Heb je al eens een stoelendans andersom gedaan? Of op je kop getekend? Of met je tenen dingen opgepakt? Niet!? Dan wordt het hoogtijd voor ons achterstevoren feestje. Daar ga je dit en nog meer allemaal ervaren!

Uitvinders feest

Dit feestje valt bij iedereen goed in de smaak. Eerst draai je aan het rad en ga je op zoek naar de uitvinder die op het plaatje staat. Bij iedere uitvinder hoort een proefje en die ga je natuurlijk zelf uitvoeren. Van water tot lucht en eieren. Er komt van alles aan bod!

Helaas gaan wij vanaf 2021 stoppen met het geven van kinderfeestjes. Maar t/m december kan je nog een feestje boeken!
Wij zijn op zoek naar iemand die het met heel veel enthousiasme zou willen overnemen. Voor meer informatie neem contact met ons op.