Over ons

Wij houden beide van veel gezelligheid, heel hard lachen, een lekker hapje eten en een drankje drinken met vriendinnen. We hebben allebei grote families en we vinden het dan ook fijn als onze keukentafels goed gevuld zijn. Wij hebben graag mensen om ons heen en we denken zelf dat we ontzettend positief en enthousiast zijn. Ook hebben we allebei al ruime jaren ervaring in het werken in de kinderopvang en dit is dan ook hoe wij elkaar hebben ontmoet. O ja, we hebben ook nog een stel dochters : Denise heeft er twee en Wendy vier, wat samen dus al een kinderfeest op zich is!
Naast deze gezamenlijke interesses lijken we eigenlijk totaal niet op elkaar.

Zo wil Wendy het liefst zoveel mogelijk kleur aan haar lijf en in haar huis (en overal eigenlijk) en voelt Denise zich prima in een zwarte blouse (of een witte en als ze eens gek doet een gekleurde). Een van Wendy’s passies zijn dieren, vandaar dat ze een halve boerderij in haar achtertuin heeft en is Denise blij wanneer het hok van de cavia verschoond is. Wendy is opgegroeid in een dorp en Denise in een stad. Een tikkeltje verschillend dus maar wat zijn we leuk samen!
Wij bundelen al onze creatieve krachten bij elkaar en doen waar we goed in zijn : kinderfeestjes en workshops organiseren!