Winkeltje

Geen tijd om zelf iets te maken? Wij maken graag iets moois voor u ! Voor meer informatie en prijzen kunt u contact met ons opnemen via dit contactformulier of via info@plukjefeestje.nl.

Vertel stenen


Op zoek naar een origineel kado?
Bestel dan vandaag de handgemaakte vertel stenen!

Vertel stenen zijn stenen die je grabbelt uit het bijgeleverde zakje. Op de stenen staat een afbeelding. Door deze afbeelding begint je verhaal. Grabbel er steeds een nieuwe steen bij ter inspiratie hoe je verhaal verder gaat. Je kan het verhaal alleen verzinnen of met een groep waarbij je steeds om de beurt een steen uit het zakje grabbelt. Zo ontstaan de meest fantasierijke verhalen.

De stenen zijn o.a. goed voor de creatieve ontwikkeling en de taal ontwikkeling voor kleine en grote mensen.

Prijs € 6,50

Jute tas


Deze stevige,grote jute tas is ideaal voor de dagelijkse boodschappen en je steelt er ook nog eens de show mee! Wij maken deze met je eigen (korte) tekst en je kiest zelf de kleuren die je mooi vindt. De linten lopen door aan de zijkanten en achterzijde.

De tas is 43 x 34 x 20 cm

Prijs : €17,50

Bak pakket 

Een handgebrande pollepel inclusief een beschrijving van wat Zeeuws meel is en een recept voor speculaasbrokken. De tekst voor de pollepel en het kaartje mag je zelf aanleveren en wij zorgen dan dat het pakket compleet is!

Prijs : €8,50

Feestwijzer


Mag je op je werk niet meer in de muren boren? Geen probleem, zet de feestwijzer neer. Zo worden collega’s toch nog in het zonnetje gezet.

Hapjes Plank


U bepaald de tekst en/of de afbeelding en wij branden het voor u op een zelf gekozen hapjesplank.

Houtbranden op maat


Heeft u zelf een stuk hout waar je een persoonlijke boodschap op wilt? Dat kan natuurlijk ook!