Workshops

Hieronder vind je een overzicht van alle workshops. Alle workshops duren twee uur. Met uitzondering van de hippe en bolle kip, deze workshop duurt drie uur. Wil je meer informatie of reserveren vul dan ons contactformulier in.
De prijzen van de workshops zijn inclusief alle materialen, koffie/thee en wat lekkers.

Action painting

Een leuke workshop met familie/vrienden of een teamuitje? Kom bij ons action painten! Iedereen gaat naar huis met een uniek schilderij! Let op : trek kleren aan die vies mogen worden.
Kom je met je hele team? Dan maak je ook nog een groot schilderij voor op je vestiging!

Vanaf 10 personen.

Prijs € 25,00,- p.p.

De hapjesplank

Een zwoele zomeravond met vrienden in de tuin… op een regenachtige herfstdag je verjaardag vieren… of toch een koude wintermiddag bij de familie thuis.. deze hapjesplank past gewoon overal bij. En wat is er nou leuker om een plank zelf helemaal te versieren? Je neemt van thuis een printje mee en gaat daarna aan de slag met een houtbrander. Super leuk en vooral verslavend om te doen! Daarna is het alleen nog maar genieten van lekkere hapjes van je prachtige plank!

Prijs € 22,50,- p.p.

Herfstkrans

Niets is gezelliger dan de herfstkleuren en sferen in huis te halen. Het perfecte seizoen om te knutselen. Deze prachtige krans van tule maak en versier je helemaal zelf in deze workshop. En anders dan de herfstbladeren buiten, verkleurd deze krans niet en kan je ‘m ieder jaar weer opnieuw ophangen!

Prijs € 19,50,- p.p.

Geboortekrans

Er is een babytje geboren! Een jongetje of een meisje?
Kijk maar naar de deur! Want daar hangt een prachtige zelfgemaakte geboortekrans.

Ben je zelf zwanger? Natuurlijk kun je dan deze workshop bij ons komen volgen. Maar het zou nog leuker zijn als een vriendin je meeneemt naar deze workshop. In overleg kunnen we er een hele babyshower van maken met lekkere hapjes erbij. Vriendinnen mogen dan natuurlijk iets anders knutselen dan een geboortekrans.

Prijs € 19,50,- p.p.

Ballonnenkrans

Deze versiering is op ieder feestje de kers op de taart, oh nee de ballon op de krans, ehh een pronkstuk aan je deur..
Hoe dan ook erg leuk om te maken en zo vaak te gebruiken als je wilt! Of je nu alle ballonnen door elkaar vast zet, een geordend patroon maakt of maar een bepaald aantal kleuren gebruikt is helemaal aan jou!

Prijs € 19,50,- p.p.

Hippe kippe

Deze hippe polyester kip van 42 cm ga je zelf schilderen naar eigen ontwerp. Je kiest zelf de kleuren die bij je passen en bedenkt een ontwerp. Het is handig om van te voren vast een beetje te bedenken wat je graag wilt zodat je meteen aan de slag kunt gaan tijdens de workshop. Uiteindelijk steelt de hippe kip alle aandacht in je tuin, op je balkon of gewoon gezellig binnen in huis!

Prijs € 39,50,- p.p.

Bolle kip

De Bolle kip is het moderne vriendje van onze hippe kip! Deze grappige kip ga je zelf schilderen in een workshop die ongeveer 3 uur duurt. Of het nu een gestipte, gestreepte of gespetterde kip wordt is helemaal aan jou!
De kip kan daarna binnen of buiten neergezet worden!

Prijs € 42,50,- p.p.

Feestelijke etagères

Deze geweldige etagère blijft een hit op al je feestjes thuis. En het is nog lekker praktisch ook! Je neemt zelf afbeeldingen mee van thuis om je etagère zo persoonlijk mogelijk te maken. Je gaat drie bordjes beschilderen en ondertussen kan je gezellig kletsen met de mensen om je heen. Het is heerlijk ontspannend om te doen en je gaat met een mooi resultaat naar huis.

Prijs € 25,00,- p.p.